Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Brunflobygdens SPF

Brunflobygdens SPF-avdelning har hållit sitt årsmöte på Missionskyrkan i Brunflo.

Mötet inleddes med att vår ordförande Ulla-Britt From hälsade alla välkomna, varefter dagens mötesledare Anders Håkansta tog vid och på sitt rutinerade sätt ledde det hela på ganska kort tid.

Mötet var för övrigt väl förberett eftersom Valberedningen inte fick många mothugg i sina förslag. Till ny ordförande valdes Eva Söderström, som ersättare Ulla-Britt From, som dock fortsätter i styrelsen.

Ekonomin diskuterades och nu tror vi oss har kommit på grön kvist.

Dagens musikanter Arne och Arvid hade övat in en del nya låtar och är mycket välljudande och njutbara att lyssna till. Tack!

Tre 80-åringar belönades med ett guldsmycke och blommor samt applåder. Något juniorlag var de ju inte men ingen syntes lida av några krämpor. Lotteri såldes och Nisse krängde lotter som han alltid gjort med hjälp av sin Solveig.

Anneli och Marianne hade dukat fram till ett välsmakande kaffebord med grovdoppa samt tårta ovanpå – mycket gott. Stämningen var på topp, kort sagt och vi träffs åter i mars på församlingshemmet vid Brunflo Kyrka. Då ska Jan-Erik Håkansson berätta om en resa till Svalbard samt vidhäftande film därifrån.

Torsten Nilsson