Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Brunflo utklassade av Kiruna

0–2 mot Kalix – inget att skämmas över. Men 1–12 mot Kiruna då?

– De körde över oss helt enkelt, säger Brunflos Agne Ericsson.

Men faktum är att det nästan inte är 1–12 som är de mest skrämmande siffrorna från Kirunamatchen. Smäller inte skottstatistiken snäppet högre: 8–53.

– Och det speglar faktiskt matchen, det var spel mest i en zon, säger Ericsson.

– Vi hade väl inte en målchans på hela matchen.

Vad var det som hände?

– Vi var inte koncentrerade. Vi visste att det var viktigt att skydda oss framför mål,för de gör många mål genom att bara lägga in pucken. Trots det fick de peta in sex såna mål mot oss.

– Vi kom inte upp i vår standard, men Kiruna var riktigt bra, säger Ericsson.

I lördagens möte med Kalix var det dock klart bättre stadga i BIK-spelet.

– Men då var det det vanliga, målskyttet. Det verkar som det är vår grej det där, att inte göra mål, säger Ericsson om 0–2-förlusten.

Men trots det magra resultatet finns det några plus att plocka fram:

– Mot Kiruna tycker jag faktiskt att Mattias Astrén och Hampus Grande var bra. BVoi spelade dåligt som lag, men de var bra.

– Och sen var det kul att vi fick tillbaka två skadade spelare. Johan Jonasson gjorde sin första match efter axelskadan och Niclas Frahmer, som var med om en älgolycka för ett tag sedan, var med igen.

– De var bra båda två, avslutar Agne Ericsson.