Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Brunflo tappade taget

Brunflo satsade offensivt för att säkra tredjeplatsen. Då snubblade laget på en kontring och föll.

Kubikenborg och Brunflo gör upp om tredje- och fjärdeplatsen i division 3-serien.

När lagen möttes i Sundsvall var det Kubikenborg som ville något mer, och seglade upp till 2–0 strax efter pausvilan.

– De jagar ju oss på tredjeplatsen och ville nog helt enkelt lite mer. Det dröjer till 2–0 innan vi kommer upp i nivå, säger Adam Mattiasson i Brunflo.

Då handlade mycket om Pontus Edholm. Brunflos bäste målskytt höll sig framme och sköt 2–1, fixade sedan egen straff som han sköt 2–2 på.

– Vi fortsatte att jaga seger. Då åker vi på en kontring i slutminuterna som ger dem 3–2. Snöpligt och lite onödigt när vi hade momentum i matchen.

Kubikenborgs Robin Bergman, tidigare GIF Sundsvall och ÖFK, höll sig framme och avgjorde med sitt andra mål i matchen.

Trots förlusten säkrar Brunflo tredjeplatsen i serien vid seger mot Frånö nästa helg. Och oavsett hur det går där kan Adam Mattiasson se tillbaka på en bra säsong.

– Vi har gjort en bra prestation och fått spela många spelare på ovana positioner, när vi haft så många borta. Främst tycker jag att vi har visat en mognad som inte fanns där i fjol, säger Adam Mattiasson.