Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Brunflo ryttarsällskap

/

Annons

Helgen den 8-9 augusti arrangerade Brunflo Ryttarsällskap hopptävlingar på Bräcke ridklubb.

På lördagen var det ponnyhoppning med en hel del starter. I den lägsta klassen fick alla som klarade av att rida felfritt varsin gul/blå rosett. I Lätt C tog Andrea Hansen Abkor hem segern med sin C-ponny Wake Up och bland D-ponnyerna var Erica Norrbom i topp med Rebecka Ledström och Helge på en fin andraplats. I Lätt B lyckades Jennie Edström på sin B-ponny Malva bäst och fick ett fint täcke i första pris, bland C ponnyerna var Petra Nilsson Östjämten tvåa och Matilda Jonsson Abkor trea. I Lätt A, den högsta ponnyklassen för dagen, red Matilda Jonsson Abkor till sig en tredjeplats. Frida Larsson red fina felfria rundor på sina två ungponnys, det gjorde även Johanna Perming, Elin Wahlin och Wilma Kullström.

På söndagen var det dags för de stora hästarna och även här fick alla som tog sig runt banan felfritt i de lägsta klasserna en gul/blå rosett. I klassen 1 meter vann Karin Ellnestad på Camaro före Anneli Persson på Tor Trams. I den högsta klassen för dagen en 1.10 hoppning briljerade Frida Larsson på sin häst We Dutchess TJ. Johanna Lindberg på 4-åringen AppleJack red en felfri runda i 1.10 och lyckades därmed kvala till 4-års championatet.

Det var en mycket väl arrangerad tävling med fina priser till ryttarna. Cafeterian fick mycket beröm av publiken. Helgen bjöd på strålande sol, gott fika och god mat till bra pris samt en mycket underhållande domare och speaker.

Annons