Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Brunflo redo för tuffa möten i Västerbotten

Spelmässigt sett har säsongen börjat bra för Brunflo IK, men trots det har poängskörden varit snål. Två poäng på de fyra första matcherna har laget när dubbelmöte mot Teg och Vännäs väntar.

Men i helgen hoppas tränaren Gary Woolford att poängen ska trilla in.

– Målet är att vinna båda matcherna.

Woolford har hittills under säsongen varit tillfreds med lagets spel där derbyvinsten mot ÖIK är kronan på verket, enda dippen kom egentligen mot Kalix där Brunflo förlorade med 4–0 på hemmais.

– Jag är nöjd med säsongsöppningen i sin helhet, enda svaga insatsen var mot Kalix, men där var det dålig inställning från vår sida som var orsaken.

Brunflo har inför helgen samma lag att tillgå som i matchen mot Kiruna, något som lär vara viktigt för att få laget samspelt, då man inför säsongen nästan har en helt ny spelartrupp.

– Vi har ett helt nytt lag och vi har inte varit tillsammans länge, jag är övertygad om att vi bara kommer bli bättre ju längre säsongen går och jag tycker vi gjort det bra hittills, säger Woolford.

Vad anser du om helgens motståndare?

– Teg har varit riktigt bra i säsongsupptakten och Vännäs blir även det en tuff match. De har fyra raka förluster men har inte varit utspelade så det krävs riktigt hårt jobb från vår sida om det ska bli vinst.