Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Brunflo Lions

Brunflo Lions julmarknad den 30 november blev en ovanligt lyckad tillställning med bra väder och med god publik tillströmning. Det ekonomiska resultatet blev därför bättre än något tidigare år och möjliggör på så sätt utökad hjälpverksamhet från klubbens sida. Brunfloborna ställer alltid upp för Lions!

I samband med marknaden delade klubben ut ett ungdomsledarstipendium på 4000 kronor till Joel Ygberg, som i många år verkat inom OPE IF som ledare för olika ungdomslag och där lyckats integrera barn och föräldrar med utländsk bakgrund i verksamheten.

Omedelbart efter avslutad marknad hölls månadsmötet för december, där det beslutades om att klubben ger 10 000 kronor i katastrofhjälp till Filippinerna. Pengarna går direkt utan mellanhänder till hjälpverksamheten tack vare Lionsklubbarna på plats där. Vidare beslutades bland annat att julblommor utdelas till äldreboendena även i år. Ansvariga för detta utsågs. Jarl Månsson, som ansvarat för julannonsen med företag, tackade medlemmarna för gott arbete med annonsen. Lion Jarl själv fick ett stort tack för sitt fina arbete med detta positiva projekt. Bravo!

Sedan LP Ingegerd Olofsson avslutat mötet satte sig lions med familjer till bords för att njuta av det goda julbord restaurangen dukat fram. Under måltiden uppvaktades Vivianne Haraldsson med en Melvin Jones-utmärkelse för allt det fina arbete hon gjort för klubben. Att bli en Melvin-Jones-Fellow är den finaste utmärkelsen inom Lions.

Vidare gratulerades två jubilarer, nämligen Björn Stalby, som fyllt 70 år och Thore Johnson nyss fyllda 80 år. De fick var sitt bevis för att klubben satt in en penningsumma på Lions Cancerforskningsfond i Umeå.

Sven-Olof Wahlström