Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Brunflo kom tillbaka i grevens tid

Brunflo låg under med både 0–2 och 1–3.

Då räddade två inhoppare poängen i premiärmatchen mot Kubikenborg.

Annons

Brunflos tilltänkta premiär mot Frånö förra veckan ställdes in och laget fick vänta ytterligare en vecka på premiärmatchen.

Det märktes.

– Vi spelade faktiskt bra, men saknade skärpa och var naiva inledningsvis. Så efter 20 minuter ligger vi under med 0–2, konstaterar tränaren Adam Mattiasson.

Brunflo samlade mod och skulle komma ikapp till en poäng, men det blev sent och dramatiskt på tillfälliga (Åkreäng i Brunflo är ännu inte redo för match) hemmaplanen Lövsta.

Mattiasson ändrade till trebackslinje och bytte in Jonas Widegren och Pontus Edholm. De gjorde var sitt mål sista tio minuterna och såg till att 1–3 blev 3–3.

Edholm, lagets skyttekung i fjol men som har varit bortrest under försäsongen, hade även chans på ett segermål i slutminuterna.

– Roligt att de två får visa upp sig. De är viktiga pjäser för vårt anfallsspel, säger Adam Mattiasson, som gav plus för laginsatsen efteråt.

– Det låter förstås tråkigt, men kommer man tillbaka från 0–2 och 1–3 tycker jag att det är hela laget som ska ha beröm.

Matchfakta
Brunflo–Kubikenborg 3–3 (0–2)
Mål: 0–1 (7) Robin Bergman, 0–2 (20) Mattias Svelander, 1–2 (64) Martin Hedberg, 1–3 (73) Robin Bergman, 2–3 (80) Jonas Widegren, 3–3 (85) Pontus Edholm.