Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Brunflo IK på rätt väg

En seger och en förlust.

Det blev helgens facit för Brunflo IK när man träningsmatchade mot Falun hemma i Klanghallen.

Annons

– Det har varit en bra helg. Vi har kommit en bit längre fram, sa Agne Ericsson efter de båda träningsmatcherna mot Falun.

I lördagsmatchen blev det seger med 3–1 mot ett Falun som inte bjöd på någon högre fart. I söndagens match hade masarna bättre fart under skridskorna och kunde vinna med 3–0.

– Det var en match med betydligt bättre fart i dag, men tyvärr kunde vi inte göra mål på våra lägen, sa Brunflotränaren Gary Woolford och konstaterade att hans lag vann skottstatistiken.

Skadorna i truppen har varit många inför säsongen och tränarparet Woolford/Ericsson hade nog gärna sett att seriepremiären hade varit senare.

– Vi har ju ett nytt lag som ska spelas in och vi har ju kortare tid på oss när nu serien börjar i mitten på september. Men det känns som vi i alla fall börjar hitta formationerna nu, sa Agne Ericsson.

Brunflo–Falun 3–1

Mål; Brunflo: Christoffer Philqvist, Alfred Jonasson, Joel Hellström.

Brunflo–Falun 0–3