Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Brunflo avslutade med förlust

Betydelselöst och avslaget – och förlust med 3–6 hemma mot bottenlaget Kovland.

– Äh, det var en konstig match ... killarna ville mest hem, säger Brunflos tränare Agne Eriksson.

Annons

Och han säger det helt utan bitterhet.

– Ja, det är ju bara att gå till sig själv, det betydde ju ingenting det här.

– Och vi har ju spelad 44 matcher, det blir skönt med ett par veckors brejk innan det är dags för kvalserien.

Vad som väntar där är ännu osäkert – Alltvåan har en hel del matcher kvar innan de har vaskat fram sina kvallag. Klart är dock att förutsättningarna är tuffa.

– Av de sex lagen är det bara vinnaren som är säker på att spela i ettan nästa år. Sen beror det lite på om Björklöven håller sig kvar i allsvenskan eller inte och såna saker, säger Agne.

3–6 var så klart inte den bästa uppladdningen inför det äventyret – men Agne är trygg i att Brunflo har en bra trend just nu.

– Vi har ju blivit bättre och bättre, det är tydligt.

– Och vi har en bra första femma, de har ju varit bäst på plan nästan oavsett vilkt lag vi mött. de vann ju tillexempel med 2–0 mot ÖIK senast, säger Agne.

Första femman var bäst i den här matchen också – där klev i dag Joel Hellström in (i stället för Douglas Selander) tillsammans med Anton Grenholm och Sebastian Magnusson och backar var som vanligt Olle Fridell och Niclas Frahmer.

----------------------

Brunflo–Kovland 3–6 (0–2, 1–3, 2–1)

Mål Brunflo: Niclas Frahmer, Sebastian Magnusson, Johan Jönsson.