Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Brorsson tvåa i Dackefejden

Östersundsföraren Anton Brorsson tog en andraplats i helgens tävling i Sverigeserien.

Annons

Segern i den andra deltävlingen i Laxå för Anton Brorsson och Co-drivern David Arhusiander följdes upp med en ny pallplats i helgen i Dackefejden som körs i Lessebo, nära Växjö. Brorsson var tillslut inte ens tre sekunder från segern.

– På sista sträckan var det bära eller brista som gällde, vi körde allt vad vi hade att förmå. Vi var sträcksnabbast, men i sista kurvan var vi ner i diket på yttern och harvade lite. Vilket ledde till att vi bara tog 2,6 sekunder på Patrik (Adolfsson). Vi slutar alltså på en andraplats i tävlingen med endast 2,4 sekunder från förstaplatsen, retligt lite. Men det är väldigt tight i den här klassen vilket också är tjusningen med det hela, säger Anton Brorsson i ett pressmeddelande.

Jämtlands MK-föraren ligger på andraplats i sammandraget, bara en poäng från ledande Patrik Adolfsson, Säffle MC. Nästa tävling körs i Kil den 9 augusti. Sverigeserien består av totalt åtta deltävlingar.