Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Brorsson tvåa i Dackefejden

Östersundsföraren Anton Brorsson tog en andraplats i helgens tävling i Sverigeserien.

Segern i den andra deltävlingen i Laxå för Anton Brorsson och Co-drivern David Arhusiander följdes upp med en ny pallplats i helgen i Dackefejden som körs i Lessebo, nära Växjö. Brorsson var tillslut inte ens tre sekunder från segern.

– På sista sträckan var det bära eller brista som gällde, vi körde allt vad vi hade att förmå. Vi var sträcksnabbast, men i sista kurvan var vi ner i diket på yttern och harvade lite. Vilket ledde till att vi bara tog 2,6 sekunder på Patrik (Adolfsson). Vi slutar alltså på en andraplats i tävlingen med endast 2,4 sekunder från förstaplatsen, retligt lite. Men det är väldigt tight i den här klassen vilket också är tjusningen med det hela, säger Anton Brorsson i ett pressmeddelande.

Jämtlands MK-föraren ligger på andraplats i sammandraget, bara en poäng från ledande Patrik Adolfsson, Säffle MC. Nästa tävling körs i Kil den 9 augusti. Sverigeserien består av totalt åtta deltävlingar.