Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Broman axelskadad

Annons
Tobbe Carlsson skriver från Franrike och skingrar dimmorna om vad som egentligen hände i Nice bortamatch:
”2-2 slutade matchen uppe i Reims. Vi åkte kl 23 fredag kväll och nu väntade 12 h bussresa, 120 mil. Med det sagt kommer vi aldrig att klaga på en "fjuttig" resa till Kiruna.
Den medhavda frukosten serverades efter vägen. Utan att överdriva skulle man kunna säga att den är en aning annorlunda än den vi är vana vid hemma. Här äter man bröd som smakar som våra korvbröd och som pålägg en bit chokladkaka med crisp. Perfekt uppladdning en matchdag.

Efter att ha anlänt till Reims kl 11 på lördag förmiddag hade vi lätt uppvärmning med jogg, därefter lunch. Tiden fram till samling fördrevs med poker och sömn i bussen.

Kl 18.00 nedsläpp. Reims startade i ett rasande tempo, vilket chockade oss. Motståndarlaget gjorde 1-0 i första perioden i PP. 2-0 målet kommer i 2:a perioden genom ett individuellt misstag. I periodpausen får vi en rejäl utskällning och lovar oss att om vi inte gör en bra tredje period, skulle en tuff träningsvecka vänta oss. Hotet verkade lyfta hela laget. I tredje perioden får Reims ett helt nytt motstånd och har inte mycket att säga till om. Vi hämtar upp underläget och matchen slutar oavgjort 2-2.

En fullt godkänd match avslutas tyvärr med att Broman i en närkamp får axeln luxerad. Som tur var fanns kunnig läkare på plats och inom 1 minut drar han den tillbaka i rätt läge. Nu väntar läkarbesök och rehabilitering i 3 veckor.”
Hälsningar
Erik o Tobias

Mer läsning

Annons