Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Många nya chefer i Bräcke kommun

/

Bräcke kommun har anställt en informationsstrateg, Ulrika Frisk, 41, Östersund.

Annons

Hon jobbar på heltid i en nyinrättad tjänst som arbetsledande chef för kanslienheten, över överförmyndaren, kommunalråds- sekreteraren, kommun- sekreteraren, diariet, valhanterare, säkerhetssamordnare och här ingår även informatörssysslan.

Ulrika Frisk har ett förflutet som LT:s marknadschef, landstingsinformatör, som lärare på mediaprogrammet vid gymnasieskolan i Östersund, informatör på Röda Korset och senast som pressinformatör i Östersunds kommun.

Hennes främsta uppgift är att renovera och förbättra hemsidan bracke.se och bidra till saluföringen av kommunen, både turistiskt och ur näringslivssynpunkt.

– Slutligen skall jag arbeta med kommunens profil för att bättra på dess konkurrenskraft.

Ulrika anser inte att det är något handikapp att vara bosatt i Östersunds kommun och arbeta för Bräcke kommuns sak.

– Jag har en utomståendes ögon på mitt jobb.

Bräcke kommun har tidigare haft Ingrid Kjelsson som sin informationsansvariga.

Ingrid Kjelsson tituleras numera kommunens internationella sekreterare och sysslar främst med kommunens utlandsprojekt, tidigare Mongoliet och Tanzania och för närvarande i första hand i form av ett kommunens engagemang i Vitryssland.

Sedan drygt ett halvår tillbaka har Bräcke kommun nyinrättat chefsbefattningar eller har befattningarna fått nya ansikten enligt följande:

Avdelningschef Lars Liljedahl, Frösön, Vård- och omsorgschef Saila Quicklund, Frösön, verksamhetschef för sjuksköterskorna Helena Dahlin, Frösön, ny enhetschef för hemtjänsten är Marianne Thander, Sundsvall, ny skolchef tidigare Kälarnerektor Catharina Juhlin, Kälarne, en ny tjänst som ekonomichef har Henrik Kvist, Marieby, ny tjänst som kultur- och fritidschef Johan Palm, Östersund, och ny personalchef är Hans Hansson, Frösön.

Mer läsning

Annons