Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Bräcke PRO

Den 24 januari hade Bräcke PRO-förening årets första medlemsmöte med stor uppslutning av medlemmar, nästan 50 deltagare hade mött upp.

Kommunens energisparrådgivare Linn Glad besökte föreningen och informerade och gav praktiska tips om energisparåtgärder. Många nyttiga och praktiska tips diskuterades och detta var ett uppskattat inslag.

Efter detta tittade deltagarna på en film om Ammerön som visade en fin del av vår kommun och där flera nyinflyttade berättade mycket positivt om sitt bostadsval just på Ammerön. Detta var också ett mycket uppskattat inslag.

Tre nya medlemmar har tillkommit sedan förra mötet.

Det informerades om att PRO enligt traditionen även i år kommer att fira fettisdag med kaffe och semlor på Folkets hus i Bräcke.

PRO-föreningen kommer även inom kort att starta ett PRO-kafé i Folkets hus, där man en gång i veckan kan samlas och umgås under trivsamma former. Annonsering kommer.

Den 13 februari kommer PRO i samarbete med kyrkan inbjuda till sopplunch i församlingshemmet i Bräcke, dit alla är välkomna.

Mötet avslutades med lotteridragning från ett i vanlig ordning välfyllt vinstbord.

Därefter tackade ordföranden för ett trivsamt möte och förklarade detta avslutat och sedan samlades alla till gemensamt fika i Folkets hus.