Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Bräcke PRO

Medlemmarna möttes av glad musik när de samlades inför årsmötet på Jämtkrogen.

Dragspelsvirtuosen Sune Kvist och munspelens mästare Pauli Lemmetyinen spelade guldkorn från deras repertoar till allas förtjusning innan mötet.

Själv mötet inleddes av ordförande Sune Tander som hälsad 60-talet medlemmar och gäst välkomna innan han framförde en parentation över avlidna medlemmar.

Kerstin Wallin var vald som ordförande för mötet och utförde uppdraget med erfaren hand. Kassör Inger Bruman redovisade föreningens ekonomi och mötet godkände årsredovisning och budget för 2010. Revisorns förslag till ansvarfriheten för styrelsen bifölls enhälligt.

Valen: omval av Sune Tander som ordförande, nyval av Arne Berg som studieorganisatör, nyval av Raimo Lundqvist och Kerstin Wallin som styrelseledamöter. Ingrid Ling tillträder som ny suppleant i styrelsen och Åke Jonsson och Karin Pettersson som nya revisorer. Som bekräftelse av utmärkt tjänst var alla sex kontaktombud omvalda med Ingrid Ling som ansvarig. Siv Nordqvist fortsätter som konsumentansvarig, ett viktigt uppdrag hon har utfört med bravur i många år.

Sune avtackade avgående styrelseledamöter Rune Sund och Ingvar Sundberg, för deras insats inte bara i styrelsen men också deras uppdrag för samorganisationen och för Ingvars del som drivande ombud i kommunens pensionärsråd. Hans Landström, avgående ledamot, avtackades i sin frånvaro.

Sune tackade även Kerstin Wallin med blommor för hennes insats som mötesordförande och duo Kvist och Lemmetyinen för deras underhållning. Efter mötet förrättade Ingrid Andersson och Inger Jonsson ett mycket uppskattat lotteri innan alla njöt av kaffe och smörgås.