Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Bräcke PRO

Annons

Bräcke PRO-förening hade årsmöte den 21 februari, vilket besöktes av 46 medlemmar.

PRO-distriktets ordförande Leif Persson besökte vårt årsmöte och höll ett anförande om PRO:s roll och verksamhet.

Anders Berggren stod för underhållning vilket var mycket uppskattat och han hälsades välkommen tillbaka till Bräcke PRO-förening.

Ordförande meddelar att tre nya medlemmar tillkommit till föreningen sedan förra mötet. Parentation hölls över tolv avlidna medlemmar och deras minne hedrades med en tyst minut.

Efter sedvanliga årsmötesförhandlingar företogs val. Jan Nääs omvaldes till ordförande i ytterligare två år. Övriga ledamöter i styrelsen är Inger Bruman, kassör, Kerstin Wallin, sekreterare, Monica Boström, studieorganisatör, Lars Karlsson, Ingrid Ling och Anna Lindström, styrelseledamöter, Birgit Östberg, Märta Gärdin och Elsie Berg, styrelsesuppleanter.

Efter förslag från revisorerna beviljades styrelsen ansvarsfrihet för det gångna verksamhetsåret.

Anita Larsson avtackades med en blomma för ett bra jobb i boulekommittén av ordföranden Jan Nääs. Han tackade också distriktsordföranden Leif Persson för att han besökt vårt årsmöte.

Slutligen påminde ordförande om att fettisdagen den 4 mars bjuder PRO-föreningen på kaffe och semla samt underhållning på Bräcke Folkets hus. Efter sedvanlig lotteridragning avslutas mötet och alla bjöds på kaffe och smörgåstårta.

Kerstin Wallin