Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Bräcke PRO

Fredagen den 22 november hade Bräcke PRO-förening höstmöte/medlemsmöte i Bräcke Folkets hus. Nästan 40 medlemmar hade mött upp.

Annons

En verksamhetsplan för 2014 fastställdes. Beslut togs också om medlemsavgiften för 2014 som ska vara oförändrad 30 kronor per medlem. Dessutom fastställdes budget för 2014.

Information lämnades från PRO-distriktets höstmöte som ägde rum den 6 november och där föreningen representerades av tre medlemmar Bland annat ställde sig distriktsmötet bakom Anna Lindströms motion angående.PPM-fonder, vilket även medlemsmötet i vår förening gjort.

En aktivitetsdag kommer att genomföras den 14 mars angående de orättvisa skatterna, Aktivitetsdagen kommer även att genomföras lokalt i Bräcke.

På luciadagen den 13 december samlas alla till julfirande i form av risgrynsgröt och skinksmörgås samt kaffe och kaka på Folkets hus i Bräcke, då kommer även Bräckelucian att besöka oss. Kostnad: 65 kronor/person. Alla är varmt välkomna, anmälan till Ann-Mari, 10559 eller Inger, 10700 senast 10 december.

Ingrid och Kent från Hammarstrand svarade avslutningsvis för en mycket trevlig underhållning i form av sång och musik som var mycket uppskattat och de hälsades välkomna tillbaka till Bräcke.

Efter lotteridragning från ett välfyllt prisbord samlades alla till gemensamt fika i Folkets hus.

Kerstin Wallin