Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Bra helg för Krusenstierna

Alsentränaren Michael von Krusenstierna hade en bra helg på Umåkers travbana i Umeå.
På fredagen vann Krusse ett försök i dubbelcupen och på lördagen blev Krusen trea i ett V75-lopp av allra högsta klass.

Krusen fick allra tuffaste tänkbara motstånd när han startade i Vårbjörken i dag. Kallblodskungarna Månprinsen A.M. och Hallsta Lotus blev för svåra men i rygg på dessa var det Krusen som hängde med bäst.

Åttaåringen fick en bra start från sitt niondespår och kunde följa ledande Hallsta Lotus hela vägen. Krusen blev trea på nya rekordet 23,0/1640 meter autostart. Tredjepriset var värt 25.000 kronor och innebar att Krusen nu tjänat 190000 på sina åtta starter i år.

Vann loppet gjorde Månprinsen A.M. efter en häftig duell mot Hallsta Lotus.

Krusse skrällde ordentligen på fredagen genom att vinna ett försök i Dubbelcupen. Vinnaroddset var hela 23,50 och segertiden var fina 25,5/2140 meter med autostart. Segern var värd 35.000 kronor.

Tränaren Michael von Krusenstierna körde i vanlig ordning på egen hand – både Krusse och Krusen.

Daniel Wikbergtränade Leo On Line gjorde det bra som fyra i den första V75-avdelningen – 16000 var den bedriften värd. Erik Adielsson körde.