Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Bose MIE2 Mobile Headset snabbtestat

Med bra ljud och förmåga att hålla sig fast i örat blir MIE2 en trevlig bekantskap.

Med bra ljud och förmåga att hålla sig fast i örat blir MIE2 en trevlig bekantskap.

Det börjar lite motigt, men så fort jag får in rätt hörlur i rätt öra (tog tvärt om först) så sitter de stabilt. När man rör på sig är det långt ifrån alla hörlurar som sitter kvar i öronen.

På Bose MIE2-lurarna sitter som en liten vinge i gummi och den tar så att säga spjärn mot innerörat och hakar fast hörluren. Första fem sekunderna när man satt in hörluren känns det ovant, men den känslan försvinner snabbt.

Jag testade att ta en lång joggingrunda med lurarna och de satt bra hela tiden, utan att varken hoppa ur eller göra sig påminda på annat sätt än genom bra ljud. Med i paketet finns tre storlekar på gummivingen, så man kan ta den som passar bäst.

Ljudet i lurarna är riktigt bra och ljudet i headsetet, för de jag pratar med har också fått bra betyg. Med Iphone-versionen kan man byta låt och justera volym i headsetet, men annars, med vanliga modellen gäller att byta låt direkt på telefonen.

Betyg: 8

 


/Erik Mörner

mobil.se