Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Bortkastad KD-röst

I 50 år har vi sett en slapphet vad gäller en aktiv politik för att rätta till felet som centralisering innebär.

Vi har facit. Stress, sjukdomar, brottslighet etcetera. Stora utgifter på grund av stor efterfrågan, som det heter (höga boendekostnader och svarta mutor för att få en bostad). Dessvärre det har blivit sämre sedan jag röstade in borgarna. Se till exempel avarten att deltidsanställningar och provanställningar har ökat sedan borgarna tog över. Slavkontrakt.

Under min tid som ung fick jag full lön för fullvärdigt arbete. Nu ska man utnyttjas som någon sorts mindervärdig kraft. Det är vanligare nu än förr.

Summa, av ett långt perspektiv, bort med systemet till förmån för en lösning som innebär att färre styr Sverige. Då skall norra Sverige väga tungt med tanke på närande näringar som skogen, elkraft och malmen.

Jag är partilös men en röst på KD förra gången var bortkastad. Stödrösta på vänstern för att komma bort ifrån att arbetslösa, sjuka och pensionärer skall betala skattelättnader för de som det bäst?

 SD

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel