Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Boken om kungen – ett svek mot landet

Angående boken ”Den motvilliga monarken” om kungen så skadar den honom och därmed Sverige. Det är väl mycket sannolikt, att kungen tar illa vid sig av bokens publicering och innehåll. Risken är ju att han och drottningen därav gör en sämre insats under sin resa i Kina som Sverige har ett stort handelsutbyte med.

Media i folkets tjänst? Med det mediadrev, media-dekadens, vi här upplever föreligger ju raka motsatsen! Så statsministern ställ media inför domstol för; illojalitet, partiskhet, skada av landets intressen alternativt landsförräderi.Är det bara svenskt näringsliv som insett hur stor betydelse vårt kungahus har för vår utrikeshandel och renommé ute i världen? Det är ingen sinkadus, att i Europa finns elva länder som har monarki och att Sverige har en av de bästa! Om media här skulle ha verkat i folkets intressen, så skulle man helt mörkat boken om kungen! Ska man skriva om något som är äldre än 5–10 år och berör person så ska det vara av riksintresse! Vidare; varken vi, polisen eller kungen torde ha vetat om att aktuella klubbar var eller ägdes av kriminella för mer än tjugo år sedan!

Jag tror, att en stor del av svenska folket varken vill ha den aktuella boken publicerad eller kommenterad av media och därmed ännu ett bevis för att media inte agerar i folkets tjänst!

Att media genom att koncentrera sig på händelser, skvaller, för 20–50 år sedan och personförföljelse samtidigt förbigår viktiga händelser är ett rent svek mot svenska folket, som faktiskt bekostar landets media!

Erland Lundgren, Norrland

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel