Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Blodig man och fylleri

Fylla och flera fall av misshandel.
Natten mellan fredag och lördag innebar hel del jobb för polisen.

Annons

Kvällen startade i Fäviken där en sovande berusad man hittades. Mannen fördes till polisstationen i Järpen för att nyktra till.

Strax därefter i Östersund upprättas en polisanmälan om misshandel. En man sökte upp polisen på krogstråket för att berätta att han hade blivit skallad i ansiktet av en för honom okänd man. Händelsen ska ha inträffat tidigare under kvällen.

Ungefär samtidigt som den där händelsen omhändertas en berusad man vid nattklubben Marité. Sedan hinner det gå nästa en timme innan det är dags för nästa lite för berusade man att omhändertas. Den här gången skedde det vid Västra station i Östersund. Samtliga berusade personer fördes till TNE för tillnyktring.

I centrala Sveg hittas en blodig man vid halv tre på lördag morgon. Efter besök på hälsocentralen konstaterades att mannen inte hade några skador som behövde ses över. Mannen uppgav att han hade blivit misshandlad av en okänd gärningsman. Han omhändertogs enligt LOB och en anmälan om misshandel gjordes.

Men kvällens händelser slutade inte där. I Östersund avslutades kvällen med att polisen kallades till en restaurang på krogstråket på grund av ett bråk. Flera personer var inblandade men inga blev skadade. En man omhändertogs för fylleri och misstänks för misshandel samt ringa narkotikabrott.