Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Blir Matilda en av Idolerna?

Nu gäller det! I kväll hoppas Matilda Melin, från Östersund, på folkets röster för att få stanna kvar i "Idol".

Annons

Kvalveckan pågår för fullt i TV4:s "Idol". Matilda Melin åkte ner till Stockholm redan förra lördagen. I nästan en hel vecka har hon bott på hotell tillsammans med de andra deltagarna och övat, övat och övat.

– Det har varit väldigt intensivt med tidiga mornar och sena kvällar. I kväll sjunger jag Ed Sheerans låt "The A team" med en personlig touch. Den sitter så pass bra nu att det känns som om jag kan sjunga den baklänges, säger Matilda som håller på att stylas när LT får tag på henne.

– Jag får inte avslöja hur jag kommer att se ut, men de som såg mig på audition kommer nog att känna igen någon detalj, säger hon hemlighetsfullt.

Vad tänker du om kvällen?

– Det känns jätteroligt och jättenervöst! Mina händer kommer att skaka och mina ben kommer att darra, men förhoppningsvis går allt bra. Jag hoppas att jämtarna är med mig!

Går Matilda vidare efter kvällens avsnitt så är hon klar för tv-programmets kvalfinal, som sänds live på fredag.