Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Bli inte gammal i Berg

Att bli gammal i Bergs kommun är inte lätt. Man bygger ett nytt servicehus i Åsarna där de äldre ska få ha det bra på gamla dar. Nu har man stängt en avdelning och har intagningsstopp på de andra två. Folk står i kö och vill flytta in men nej, de ska bo kvar hemma för det är billigare för kommunen. Alla har kanske inte anhöriga i närheten som kan titta till där emellan. Man blir kanske skickad till Myrviken, Hackås, Rätan men bor i den andra delen av kommunen. Finns det kommunikationer så man kan hälsa på ibland eller är det så att man får ligga där och bli bortglömd?

Kan det vara så att huset ligger i fel by?

Det pratas om att göra boende för gymnasiesärelever, ni som vill ha det mesta i Svenstavik, varför inte göra det boendet i ett av era kallställda hus eller bygga nytt för vad jag kan förstå så är det i S-vik de ska gå i skola och det är där ni vill att det mesta ska finnas.

Min uppmaning "Se till att flytta medan ni kan".

Se till att rösta rätt vid valet för att våra anhöriga har inte arbetat för att bli skickade runt som ett paket när de blir gammal.

Sedan, jobba för att Jämtland blir en kommun så får vi bort en massa politiker som tar våra skattepengar.

Bekymrade Åsarnabor