Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Biskopen visiterar fotbollen i Härjedalen

Fotboll står på programmet när stiftets biskop Tuulikki Koivunen Bylund besöker Ytterhogdal, Överhogdal och Ängersjö församling i slutet av veckan.

Biskopen finns på plats i publiken när Ytterhogdal tar emot Ope på lördag i lagets sista hemmamatch för säsongen. Ytterhogdal kämpar om förstaplatsen som ger direkt uppflyttning till division tre och frågan är om biskopens närvaro betyder någon extra hjälp från ovan.

– Det kan man aldrig veta. När min son spelade fotboll brukade jag skrika så mycket på hans matcher att han tyckte det blev pinsamt. Om det hjälper så kommer det nog att gå bra, säger Tuulikki Koivunen Bylund.

Biskopen är på en så kallad visitation för att lära sig mer om församlingen och bygden. På programmet står bland ett besök på Forngården och samtal med förtroendevalda och anställda. Visitationen avslutas på söndag med mässa i Ytterhogdals kyrka.

.