Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Billig skanner som klarar dia

Epson Perfection V330 Photo är en relativt billig skanner som ändå ska klara av att skanna negativ och dia.

Annons
Epson Perfection V330 Photo är en relativt billig skanner som ändå ska klara av att skanna negativ och dia. För den som inte behöver skanna film finns en billigare variant - Epson Perfection V33.

Epsons skannrar i Photo-serien har blivit populära bland dem som fortfarande fotograferar på film eller som har ett stort arkiv som behöver digitalliseras.

Förmågan att skanna olika filmformat såväl som pappersbilder och textdokument och ändå ge så en kvalitet som räcker gott och väl för de flesta ligger bakom populariteten.

Epson har putsat på sin skanner V300 photo som nu efterträds av V330 Photo. Den ska vara lite snabbare och får bättre programvara som bland annat kan hjälpa till att restaurera skadade och smutsiga bilder. För att fungera extra snabbt finns fyra programmerbara knappar.

För den som bara vill skanna pappersbilder och dokument kommer en billigare modell kallas V33. Europapriserna är satta till 89 euro för V33 och 119 euro för V330 Photo.


/Magnus Fröderberg

Kamera & Bild