Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Bil lämnade Sveg i hög fart efter branden

Polisen har fått ett mycket intressant tips när det gäller ishallsbranden i Sveg. Bara en kort stund efter att lågorna slog ut från ishallen uppmärksammade en person en bil som åkte med mycket hög fart i riktning mot Ytterhogdal.

Annons

– Det var en äldre bil och jag tyckte att det var anmärkningsvärt, säger personen som var i Sveg vid den aktuellt tidpunkten för branden i ett annat ärende.

Ett antal polismän arbetade under torsdagen med att samla in uppgifter och hålla olika förhör. Polisen har även fått in en mängd olika tips från olika håll.

– Vi har hållit förhör med de som hört och sett någonting. Det handlar om 15–20 förhör som vi har hållit, säger Ella Karin Andersson vid polisen i Sveg som nu har ett stort jobb med att sammanställa materialet för att kunna gå vidare i utredningen.

– På fredag kommer en brandhärdshund för att gå igenom resterna, säger Ella Karin Andersson.

Fotnot: Om du har tips till polisen angående branden ring 11414.