Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Bevare oss från euro

Folkpartiet har haft landsmöte och bland annat beslutat att Sverige bör införa euron. År 2003 allierade sig bland andra Göran Persson med "eurovännerna". Svenskarnas svar blev ett rungande nej. Man vågade ifrågasätta eurovännernas mångmiljonfinansierade ja-kampanjer med de fakta som talade för ett bevarande av vår egen valuta.

Nu ser vi hur hårt finanskrisen slagit bland euro-länderna i Europa. Det är illa nog att Sverige är med i EU. Detta medlemskap har till i dag kostat Sverige hundratals miljarder kronor, pengar som i dag hade behövts inom skola vård och omsorg. Den ekonomiska krisen i Europa har gjort att 43 miljoner människor inte kan äta sig mätta varje dag enligt Röda korset.

Tack alla, speciellt ni norrlänningar som med ett rungande nej såg till att vi har kronan kvar. På sikt bör vi också lämna EU, som mer och mer detaljstyr vårt land.

Ingegärd Fjällgärde SD Härjedalen

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel