Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Benjamin Wahlgren drabbad av skada

Benjamin Wahlgren har drabbats av en inflammation i höften. Inför fredagens "Let's dance" behandlas 16-åringen nu med smärtstillande medicin.

- Jag är överansträngd, innan "Let's dance" tränade jag ingenting, säger han till TT.

Under tisdagen tvingades Benjamin Wahlgren uppsöka läkare på grund av höftsmärtor. Det konstaterades då att han drabbats av en inflammation och han fick en smärtstillande spruta.

Det kändes då bättre, berättar han, men under onsdagens "Let's dance"-repetitioner kom smärtan tillbaka.

Benjamin Wahlgren säger att han behöver vila - frågan är nu om de förlorade träningstimmarna kan påverka hur tittarna röstar på fredag.

- Jag känner att vem som helst kan åka ut ur det här programmet, oavsett om man får tre tior i poäng, eller tre ettor. Jag är inte så orolig för det, för man vet aldrig hur svenska folket röstar, säger han själv.

Trots att Benjamin Wahlgren i nuläget haltar sig fram kommer han att försöka dansa i fredagens direktsändning.

- Koreografin är grym, så oavsett hur dåliga mina ben är på fredag tror jag ändå att vi kan framföra ett väldigt showigt nummer i alla fall, säger han.

Natalie Demirian/TT

natalie.demirian@tt.se