Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Bengt Karlsson

/

Annons

Bengt Karlsson

Lugnvik, Östersund

Bengt Karlsson, Lugnvik, Östersund, har avlidit i en ålder av 55 år.

Han växte upp i Åsarna. Åren 1977-78 gjorde han sex månaders FN-tjänst i Israel och flyttade sedan ihop med sin blivande maka Eva, född Karlsson.

Bengt har under sitt yrkesverksamma liv arbetat som säljare. Först vid Glassbolaget, sedan OLW och därefter Juvelbagerierna fram tills han blev långvarigt sjukskriven. Den senaste tiden hade han arbetstränat på Kontorsvaruhuset och började känna att han var på väg tillbaka till arbetslivet.

Bengt sjöng i Ovikens manskör där han trivdes mycket bra. Andra intressen var älgjakt och stugan vid Älden, Åsarna, där han pysslade och fixade med det mesta. Han var en riktig tusenkonstnär som aldrig stod bet inför ett problem. Han var dessutom mycket allmänbildad.

Bengt var mycket snäll och omtänksam och alltid snar till att räcka en hjälpande hand. När dottern Johanna hade flyttat till Skåne, åkte han gärna dit och hjälpte till med bland annat renovering.

Bengt lämnar ett stort tomrum efter sig och sörjs och saknas av makan Eva, dottern Johanna med sambo Karl, mor och far, brorsbarn, brodern Lennart, brodern Anders med familj samt övrig släkt och vänner.

Mer läsning

Annons