Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Bejublad comeback för Annika Norlin

Regnet har äntligen avtagit när Östersundsbördiga Annika Norlin kliver upp på Way Out Wests Linnéscen på lördagskvällen.

Spelningen är den enda som Hello Saferide- och Säkert!-artisten gör i år och en förväntansfull publik har trängt ihop sig under tältduken långt innan konserten startar. Även gräsmattan intill är täckt av folk som väntat på att få se Norlin.

"Jag ville göra det här så kul som möjligt", förklarar hon och syftar på att hon bjudit upp några ur publiken att sitta med på scenen, samt att alla låttexter projiceras på väggen bakom henne.

Hon uppträder under eget namn och låtrepertoaren innehåller både de engelska Hello Saferide-numren och låtar hon sjungit på svenska som Säkert!, bland annat "Får jag" och "I wonder who is like this one". Dessutom bjuder hon på nytt material, som singeln "I was Jesus", från sitt kommande Hello Saferide-album.

Ett par mindre problem med ljudet till trots får hon en tacksam publik att jubla förtjust under den mörknande kvällshimlen.

TT