Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Barbro Liif

/

Vår älskade Barbro/mamma/mormor lever i änglarnas värld.

Annons

Ett tomrum för oss som är obegripligt och hela tiden frågar vi varför....varför? Varför skulle det godaste hjärtat stanna? Nu har vi tvingats pröva sorgen som sitter som en mörk skugga och skymmer utsikten.

Samtidigt skäms vi, ty om hon kunde, skulle hon ta oss i örat och tala om att så får det inte vara. Hon som alltid i första hand tänkte på andra skulle torka våra tårar och be oss gå vidare, ty hon led alltid mer av andras tårar än sina egna.

För hennes skull ska vi försöka. Försöka tänka tillbaka på all kärlek, allt fint, allt roligt som sammansvetsat oss. Det är ett pärlband av upplevelser som mitt i sorgen får oss att le och vara tacksamma över alla år vi fått vara i hennes närhet.

Hon var så proppfull av godhet, omtanke och ödmjukhet. Hon räckte till för oss alla och gav sina sista krafter för att vi skulle må bra. Så tålmodig och stark i den sjukdom som under många år raserade hennes motståndskraft och gav följder som vi inte kunde ana.

Vår älskade Barbro/mamma/mormor, det är nog så att det kommer att födas en särskild himmel för henne. En himmel som uppfylls av hela hennes väsen och därmed blir den finaste plats som någonsin funnits.

Vi fortsätter att leva hand i hand med henne och älskar henne.

Annons