Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Bara poäng räknas

Annons
Erik Broman och Tobias Carlsson rapporterar från Nice:

Bordeaux ligger 10 tim från Nice så det är vår hittills närmaste match.
Detta är det enda lag som ännu inte tappat någon poäng så vi visste att det skulle bli en riktigt tuff match. Men vi spelade riktigt bra hela matchen och 5-5 är vi nöjda med. En riktigt bra värdemätare inför nästa helg då vi möter serietvåan Gap. Bordeaux spelade riktigt bra hockey och vi tror att det passade oss bättre än det "sarg-ut" spel som vi mött de tidigare matcherna.

Det var ett bra drag på läktaren också, så fort någon av deras spelare tog pucken över rödlinjen så utbröt ett jättejubel. Fick höra av någon att det hade varit cirka 2000 på matchen.

Det vi inte är riktigt lika nöjda med är att vi hade 56 utv min och då är det bara 2 minuters utvisningar vi drar på oss...
Lyckas vi inte få ner antal utvisningsminuter så kommer laget få det jobbigt. Det är i stort sett bara vi importer som blir utvisade, vilket kan ha något att göra med att vi inte är vana med domarnivån riktigt än.
Här kan man åka ut om man lyfter upp klubban på motståndaren, medan en ryggtackling inte alls behöver betyda utvisning.

Läste om ryktena i Nisse Bergströms Eppan om att klubbledningen funderar på att göra sig av med en import. Här går samma rykten, vilket det gjort från första matchen! Vi är enbart här för att göra poäng, spelar ingen roll hur bra du spelar, bara poängen räknas! Fönstret här stänger 15 november så fram till dess sitter alla vi importer lite löst.

Skönt för oss båda att vi fick göra poäng och en bra match. Eriks axel höll även, vilket berodde mycket på att det inte tacklades så mycket.

Erik och Tobias

Mer läsning

Annons