Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Ballong med handskriven lapp flög från förlovningsfest i Manchester till Handöl "Det är otroligt"

Som en kul grej släpper Louis-James Higgins och Olivia Hall i väg ballonger med handskrivna lappar efter sin förlovningsfest i Manchester. Ett dygn senare hittar norrmannen Geir Arne Rødde en ballong i Handöl. 14 00 kilometer från festen.

– Först blev jag irriterad och tänkte att det var skräp efter ett barn som tappat den, säger Geir Arne Rødde.

Han har stuga i Handöl och brukar fjällvandra i området men har aldrig hittat ett liknande meddelande. Händelsen rapporterades först av Stjørdalens Blad . Geir Arne Rødde berättar för Österunds Posten att han först trodde att ballongen skickats i väg av en svensk. På lappen stod nämligen bara namnet Louis-James Higginson och ett telefonnummer utan landskod.

Geir Arne Rødde skickar i väg ett facebookmeddelande till avsändaren. Han skriver att han hittat ballongen i de svenska fjällen mellan Åre och norska gränsen omkring 1 000 meter över havet.

LÄS OCKSÅ: De hittade en flaskpost i Storsjön

”Jag blev väldigt chockad, jag hade inte förväntat mig att ballongen skulle ta sig så långt. Jag förväntade mig England eller Skottland men den flög över Nordsjön och Norge och till er i Sverige. Det är ganska otroligt” skriver Louis-James Higgins i ett facebookmeddelande till ÖP.

Det är otroligt att det fanns något kvar av lappen. Den var inte skyddadav plast eller något utan bara fast tejpad i snöret, säger Geir Arne Rødde.

Händelsen har hittills uppmärksammats av norsk och dansk media och kommer även att publiceras i Machester News till helgen berättar Louis-James Higgins. Både han och Geir Arne Rødde tycker att händelsen är otroligt rolig.

LÄS OCKSÅ: Här är bröllopsfixarna som slår ihop vigsel och äventyr