Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Ayranci förvånad över ÖFK:s tunga start

Sinan Ayranci – i fjol utlånad till ÖFK – möter sina gamla lagkamrater när hans Varberg kommer på besök.
– Det ska bli roligt. Det kommer bli en trevlig tillställning, säger anfallaren.

Annons

Sinan Ayranci förstärkte ÖFK under andra halvan av fjolårssäsongen (nio matcher, två mål). Det var tal om en fortsättning i rödsvart men i slutändan blev Varbergs Bois ny klubbaddress för den BP-fostrade 23-åringen.

– Ja så var det. Men nu blev det som det blev, säger Sinan Ayranci, som är överraskad över ÖFK:s svaga säsongsinledning.

– Jätteförvånad. Med tanke på hur laget spelade under hösten så trodde jag att de skulle bli ännu bättre nu, så man blev lite förvånad. Men det är ganska tidigt ännu att säga.

Men någon enkel match lär det inte bli för obesegrade Varberg tror Sinan:

– Jag vet ju hur ÖFK spelar och känner till deras filosofi och vet att om de får i gång sitt spel kan de slå vilket lag som helst. Det blir en tuff match.

I Varberg har Ayranci fått förtroende från start i samtliga fyra matcher, och det har blivit ett mål – i bortasegern mot Sirius. Laget som i fjol fick kvala för att hänga kvar står nu på åtta poäng inför drabbningen med ÖFK.

– Vi har jobbat på bra tillsammans och vi har fått ihop ett starkt och stabilt lag. Vi själva är inte förvånade, säger Sinan som fått anpassa sig till ett nytt tänk i Varberg.

– I ÖFK var man mer delaktig i själva uppspelsfasen. Vi hade en offensiv som var riktigt bra där alla var delaktiga. Här har vi haft lite olika taktiker från match till match och det är lite annan balans här.

ÖFK känner till dig och du känner till dem. Fördel eller nackdel för dig?

– Jadu... man får väl ändra sin spelstil och bli en sprinter. Överraska lite! skämtar Sinan.