Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Audition för Emil och Ida på Jamtli

Längtar du efter att ha en soppskål på huvudet eller att bli upphissad i en flaggstång? I sommar sätts familjemusikalen "Emil i Lönneberga" upp i Östersund.

Annons

Efter förra succén med "Pippi Långstrump på de sju haven" sätter Sandelius Kultur & Nöje nu upp familjemusikalen "Emil i Lönneberga". Föreställningen kommer att spelas 27 juni - 6 juli på Jamtlis stora utescen med bland andra Lars "Vegas" Gustafsson och Håkan Borgsten i ett par av sammanlagt 14 roller.

Men först måste ensemblen hitta Ida och Emil. Audition för de rollerna blir det den 25-26 januari i Lignellsalen på Jamtli. De som söker bör förbereda en sång till uttagningen och också vara beredd på mycket eget arbete eftersom det blir lite repetitionstid i Östersund.

– Vi söker barn i åldern tio till tretton år. Det är bra om de har sång-, dans- och teatervana, men vi vet också att det finns naturbegåvningar där ute, säger Elin Sandelius.

Sista anmälningsdag är 20 januari. Mer information finns på Sandelius hemsida.