Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Arrangörerna nöjda: Otroligt bra Dundermarknad

En otroligt bra Dundermarknad, med ovanligt lite stök, säger arrangörerna.

Det är ännu för tidigt att rapportera besökssiffror och intäkter från helgens Dundermarknad, men arrangörerna kan, genom sina erfarenheter från tidigare år, konstatera att det har gått riktigt bra:

– Det har gått otroligt bra! säger Jon-Henric Andersson. Vi har haft Jättebra artister, jättebra publik, jättebra väder och ovanligt lite stök.

Sex personer har omhändertagits för fylleri under helgen och en anmälan om misshandel har kommit in till polisen. Det är ovanligt lite för att vara Dunderhelg, då tusentals människor besökt marknaden:

– Så vitt jag vet finns det ingen minderårig bland de som omhändertagits, säger Jon-Henric Andersson, och det känns skönt.

– Det har varit många nattvandrare som har rört sig i området, och dessa har haft bra uppbackning av sociala och polisen, om något hänt så har alla fått veta det direkt.

– Det har heller inte varit något stök inne på samhället, alla människor har hållit sig inom marknadsområdet, och det tycker vi är jätteroligt.