Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Argentinsk afton i Tullingsås

Argentinsk afton i Tullingsås, med proffsmusiker och familjär stämning.

Annons

Passionerad tango och sydamerikanska rytmer bjöd Trio Quinta och Juanjo Passo på när Tullingsås byförening arrangerade "Argentinsk afton" i bylokalen. Den fylldes med människor som fick stor valuta för den hundralapp man betalat i inträde, där det dessutom ingick mat:

– Det var en fantastisk föreställning, säger Birgitta Moen, som var en av alla som grep tillfället.

Trio Quinta består av Annelie Rydh på violin, Hedda Heiskanen på piano och Katarina Åhlén på cello. Juanjo Passo spelade på bandoneon och gitarr.

Birgitta Moen anser att föreställningen, förutom att innehålla vacker musik, också var mycket informativ då musikstyckena varvades med berättelser om det land musiken kom ifrån. Hon tycker också att det är enastående att sådana professionella artister tar sig tid att besöka en liten by som Tullingsås:

– Man märker att de är vana att uppträda på betydligt större estrader, men det påverkade inte deras engagemang. Det blev också så familjärt. Artisterna köpte lotter i bylotteriet, precis som vi andra besökare, och de satt tillsammans med oss och åt och pratade. Det var verkligen trevligt.