Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Årets mentorer i Jämtland utsedda

Två personer har utsetts i olika kategorier till Årets mentorer i Jämtland, sedan de delat med sig av sina företagskunskaper.

Östersundsföretagaren Yngve Sahlin har utsetts till Årets mentor i Jämtland, i kategorin befintliga företag.

LRF Jämtlands regionchef Ing-Marie Jirhed har utsetts till Årets mentor i länet, i kategorin blivande företagare.

Bakom idén att lyfta fram mentorskap i företag finns Nyföretagarcentrum Jämtland och Almi Mitt. Yngve Sahlin och Karin Gunnarsson har visat ett stort engagemang som mentor och delat med sig av sina kunskaper och erfarenheter, enligt ett pressmeddelande.

Yngve Sahlin är nominerad av sin adept Stefan Larson, som driver helikopter- och flygföretaget Storm Heliworks i Östersund.

– Han har gett oss ett bättre självförtroende bland annat genom att få oss att ta rätt beslut i olika problemsituationer som bolaget stått inför det första året, säger Stefan Larson i Storm Heliworks.

Med nio helikoptrar täcker företaget in en stor del av Sverige och Norge.

Ing-Marie Jirhed har nominerats av sin adept Karin Gunnarsson, som driver företaget Silje Trädgård & Konsult i Krokom.

– Hon har gett mig konstruktiva förslag på hur jag skall uppnå mina mål och har förmågan att se och ställa frågor som leder till reflektioner över mitt företagande, vilket öppnar för nya möjligheter, säger Karin Gunnarsson.

Mentorerna är nu nominerade till titeln Årets mentor nationellt. Prisutdelning sker den 3 oktober i samband med mässan Eget företag i Älvsjö.