Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Årets mål när Brunflo och Ope kryssade

Ope IF gjorde något av årets mål när laget kryssade mot Brunflo i en träningsmatch på onsdagskvällen.

Det var Opes nyförvärv från IFK Östersund, Jonas Lundqvist, som drog till med ett halvvolleyskott från långt håll, som dundrade in i ena krysset.
– Ett fantastiskt avslut. Jag har sagt till killarna att har de inget annat alternativ kan de lika gärna satsa på skott och helst då i nätet, sa nye tränaren Per Lindestig.
Brunflo ledde med 2–0 i halvtid, men Ope kom tillbaka och gjorde en mycket stark andra halvlek. 2–2 var kanske till och med i underkant eftersom Ope också brände en straff (Pontus Edholm).
Lindestig ser positiva tendenser i sitt lag, något som lär behövas efter den tunga cupsmällen mot Fältjägarna (8–9 efter straffar).
– Det finns så mycket energi i laget och killarna vill verkligen jättemycket. Vi har många spelare på träningarna och de lyssnar verkligen på vad vi vill.
Per Lindestig – som förresten lyckats locka tillbaka sin bror John till fotbollen och Ope – har dessutom ett sparkapital modell XL. Det handlar om forwarden Karim Abdulkarim som efter ett års skadeuppehåll är tillbaka.
– Han tränar med oss, men vi skyndar långsamt där. Det viktigaste är att han känner sig helt redo när det är dags, menar Per, som har stora förhoppningar på 18-åringen.
– Han är verkligen en naturtalang. Jag tror nästan aldrig jag sett någon spelare med en sån enorm fysik och naturlig snabbhet.
Brunflo å sin sida fortsätter att pussla ihop sitt nya lag. Senaste tillskotten är Erik Nässén, Ånge och snabbe forwarden Isse Strömstedt, IFK Östersund. Strömstedt har tidigare varit utlånad till Brunflo och gör nu samma resa igen.