Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Åreträning för åttonde gången

I maj anordnas för åttonde gången Workout Åre, ett evenemang som startades för att det i maj månad var så tråkigt i byn.

Förra året deltog 500 personer i träningsmässan Workout Åre, och gänget bakom evenemanget tror på att man kan nå upp till hela 650 deltagare under de tre dagarna.

Therese Nordfeldt är en av initiativtagarna.

– Vi startade Workout Åre för att det var så tråkigt i Åre i maj, och det går ut på att man får träna och gå på olika föreläsningar, säger Therese.

Hon menar att träning inte bara är positivt för individen, utan kan göra skillnad även i större sammanhang. Pengarna som det kostar att delta går nämligen till organisationen Min Stora Dag.

Vad gäller träningen finns en enkel filosofi.

– Vi försöker hitta trender, skapa en mångfald och möta den förfrågan som finns. Nu är ju till exempel crossfit stort, säger Therese.

Under den 23-25 maj kommer man alltså kunna välja mellan 80-100 olika träningsmoment och föreläsningar, om man deltar i Workout Åre.