Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Nu ska det satsas även i Trillevallen

/
  • Enligt de nya planerna ska hotellet i Trillevallen öppna i någon form, exakt vilken är inte klart än. Även liftområdet ska utvecklas men detaljerna är fortfarande inte klara. Foto: Elisabet Rydell-Janson

Satsningar i Trillevallen har varit blygsamma de senaste åren men nu ska det röra sig på allvar även där. Avlidne ägaren Lars Nilssons arvtagare har stora planer för destinationen och har engagerat förre Copperhill-vd:n Peter Nilsson i Åre för att utveckla dem.

Annons

Det är som vi tidigare berättat Lars Nilssons svärson Erik Linder som tagit över fastighetsimperiet efter Lars Nilsson, som gick ur tiden i mars i år.

Men på kontoret i Helsingborg hänvisar personalen till Peter Nilsson i Åre som den person som kan berätta närmare om Trillevallenplanerna.

För Peter Nilsson själv är det hela så nytt att han vill avvakta med att tala om detaljerna i uppdraget.

Han bekräftar dock för LT att det arbetas på en plan för att utveckla Trillevallen som destination och att han är engagerad av ägarna för att se över den destinationsplanen.

Planerna inbegriper såväl hotellet som liftar och nedfarter och tomtprojekt. Tanken är att komma igång och kunna öppna redan till kommande säsong.

Nästa vecka ska han träffa sina nya arbetsgivare och gå igenom detaljerna för sitt nya uppdrag. Då ska också ägarna träffa Åre kommun.

Annons