Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Åre(t)s företagare finns i Brattland

Årets företagare i Åre heter Anneli Kålen och Jan Karlsson på Brattlands Åkeri. I går morse uppvaktades de stort på firman med priser och diplom.

Strax efter åtta på morgonen anlände priskommittén, bestående av Företagarnas Åreordförande Mikael Sundman och kommunens näringslivschef Jan Andersson, till det opretentiösa lilla kontoret i en arbetarbarack i Brattland. De kom lastade med diplom, plakett, blommor och champagne – och juryns motivering, som lästes upp av Andersson:

”Brattlands Åkeri är ett ledande företag inom transport och entreprenad i Västjämtland som skickligt nyttiggjort sig de senaste årens starka tillväxt.

Företagets ägarpar Janne Karlsson och Anneli Kålen har genom sin målmedvetenhet och frimodiga ledarstil skapat ett attraktivt företag både för kunder och anställda.

Företagets framgångar visar värdet av den ohyvlade och ärligt menade hjärtlighet som Brattlands Åkeri utstrålar.”

Speciellt den sista meningen imponerade på ägarparet och kontorspersonalen, som pliktskyldigt agerade stor förvåning över besöket, trots att det var tydligt att de blivit förvarnade.

Glädjen över att få priset behövde dock inte förställas, den var helt uppenbart tvättäkta.

– Det här känns jätteroligt, summerade Anneli Kålen.