Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Ära den som...

Gudrun Hansson går ut i Facebook och tar åt sig äran att det blir asfalterad väg från Lövberga över Havsnäs och till Alanäs med början 2017. Påståendet är ren och skär lögn. Det var Socialdemokraterna som på 80-talet såg till att vägen förpassades från första plats i prioritetsordning till en undanskymd plats till dagens datum.

Jag och många andra har i åratal kämpat för upprustning av vägen med stormöten, skrivelser och otaliga telefonsamtal. Under 2013 kom diskussion upp på Kommunstyrelsens bord där samtliga ledamöter godkände att en skrivelse skickas till Trafikverket. Om detta i någon mån hjälpte till att skynda på beslutet så är det bara att tacka och ta emot.

Det är typiskt för Socialdemokraterna i Strömsund att föra fram osanningar, förfölja och behandla andra som inte tycker lika som dom själva med utfrysning, rösta ner andras förslag oavsett om det gynnar skattebetalarna, uppträda överlägset och arrogant och visa brist på empati mot svagare grupper. Ja listan kan göras hur lång som helst.

Göran Edman (RD)

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel