Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Är vissa värda mer?

I FN-stadgan kan man läsa om "alla människors lika värde". På text-tv kan man läsa om höjda straff för hot mot politiker. Demokratiminister Birgitta Ohlsson (FP) vill införa en sådan ändring. Varför ska just politiker skyddas mer än vanliga människor som utsätts för sådant? Det är väl inte bara politiker som blir hotade. Ska vi alla inte vara lika inför lagen?

Att tvingas till arbetslöshet och utanförskap, är ett grovt brott mot FN-stadgan. Milton Friman fick Nobelpriset i ekonomi för hans arbete om 2/3-samhället. Han måste ha förbisett texten i FN-stadgan. Politikerna i hela världen måste ha blivit mycket förtjusta i hans idéer. Numera finns 2/3-samhället lite överallt i världen, delvis även i Sverige. 2/3-samhälle betyder att 2/3 av befolkningen kan försörja sig själv, medan 1/3 av befolkningen får finna sig i att inte vara lika värda.

Politikerna har stor makt att styra arbetsmarknadspolitiken!

Alla människors lika värde

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel