Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Är viss diskriminering ok?

Ja nu pratas det om SD:s vara eller inte vara i riksdagen. Men det kan väl inte vara några oklarheter där. En del av svenska folket vill ha in dom och då är det väl bara att göra det bästa av saken. Dom är ju faktiskt större än både (V) och jag tror det var (KD).

Jag är själv sosse, men känner mej väl lite vilsen sen (S) drog sig mot höger. Vi kanske måste se lite kritiskt på det som sker nu. Det är inte bara påstådd rasism det handlar om utan att det kommer in ett parti som vill röra om i grytan det kan vara lite känsligt för de som har slagit rot i Rosenbad. Ska vi vara kritiska så visst finns det saker som gör att man kan ställa sej frågande till (SD), men vad är det som säjer att Alliansen skulle få diskriminera arbetslösa, sjuka och gamla? Är inte det minst lika illa? Vad är det som gör att det är ok för en regering att diskriminera sina egna men inte kunna ställa krav på dem som vill bli en del av Sverige? Vad är det som tillåter våra etablerade partier att sätta sej över väljarna??

Det är ju trots allt ganska många som har röstat på (SD). Jag trodde vi bodde i en demokrati med åsiktsfrihet. Men det gäller tydligen bara då vi håller med överheten.

Micke G

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel