Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Är uran välfärd?

Förstår att Olofssons kappvändning i uranvinden är välfärd.

Förbruka mer el, det går ju bryta uran när vi har så gott om den varan så de är bara att bygga kärnkraftverk på kärnkraftverk. Kommande generationer sänder säkert tacksamma tankar till vår generation när problemen hopar sig.

Ohly, ja usch ja, vilken en. Han som vill satsa på den lilla enskilda människan. Tacka vet jag alliansen. Sveriga har i dag gott om miljonärer. De bör ju få förvalta sitt pund ifred. Inte ska låginkomstfolk få rasera vällevnaden för dem. Det kan ju inte vara lätt att placera slantarna.

Så till de som inte vill. Visst – det sägs att de vill arbeta men de sjukskriver sig. Det är så många som inte lägger manken till. Ut och testa om du verkligen inte kan jobba. Lämna sängen och alla hjälpmedel, du är säkert inte så illa däran. Och du som påstår att du inte har råd att äta varje dag, pytt skit, det finns ju hund och kattmat.

Arga tanten

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel