Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Är jag fientlig?

Ingen har så vitt jag vet definierat vad ordet "främlingsfientlig" betyder. Någon, kanske främst Sverigedemokraterna borde stämma någon person eller media inför domstol för förtal eller ärekränkning för att vi ska få utrett vad orden främlingsfientlighet och invandrarkritisk står för.

Våra grannländer, Finland och Norge tar bara emot en bråkdel av det antal invandrare som Sverige välkomnar. Är därmed Finlands och Norges befolkningar främlingsfientliga?

Vissa påstår att vi behöver mer arbetskraft. Tokprat, det är redan drygt 1,2 miljoner människor i arbetsför ålder som inte har ett avlönat arbete i Sverige.

Riksdagen borde bestämma att Sverige ska ta emot betydligt färre invandrare per år. Meddela omvärlden detta och låt dem veta när invandrarkvoten närmar sig fylld.

Ställ också större krav på att dem som invandrar och får uppehållstillstånd ska lära sig svenska språket, svensk lagstiftning, seder och bruk i vårt land.

Vidare bör vi effektivisera våra biståndspengar, som nu till stora delar inte kommer fram till det de avsetts för och därmed inte kan hjälpa människor i deras hemland.

5 år i Biståndsarbete

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel