Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Är det vad vi vill ha?

Alliansen och främst Moderaterna är ena lustiga figurer som hela tiden med konstiga ord eller nya, vill försköna och medelst detta få oss människor att tro på deras så kallade politik.

Skam på torra land som man tidigare sade.

Det är sålunda inte bara luft vi på denna jord och i Sverige lever av, det krävs även en så kallad ekonomi/Pengar om nu inte alla förstår. Det har ju under de sista åren visat sig vara både Moderater och Centerpartister som inte gått i den Svenska skolan och med det lärt sig det Svenska språket, med det vill jag säga att prata det kan dom mer än väl, problemet är att dom kan inte uttala sig ärligt.

Det som skrivs och uttalas är bara fabler och drömmar, men sent ska syndaren vakna, som ordspråket säger.

Man snackar om skatter utan att veta vad man pratar om.

Pensionärer betalar faktiskt i dag en högre skatt än en löntagare, varför?

Det man förklarar bortförklarar detta med är numera att en löntagare betalar arbetsgivaravgift, javisst, men det är sålunda inte löntagaren som gör det, det är företaget som man är anställd hos.

Man kan inte skilja på päron och äpplen, för i alliansen är allt en enda röra, ingen vet vad, och jag vet inte, men vi gör så ändå, det blir säkert bra.

Huvudsaken det inte drabbar mig och min familj, så kan jag tänka mig att gå med på vad som helst. Detta är den filosofi och det sätt man arbetar efter.

Är detta något som vi folket i Sverige önskar, jag bara frågar?

Roger Westerlund

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel