Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

AnnSofie gräver och gräver ...

Kommunalrådet AnnSofie Andersson tar spaden och gräver. Massmedia rapporterar.

För några veckor sedan, märkligt nog strax före fullmäktigedebatten om placering av en ny arena, tog AnnSofie tillsammans med kommunalrådskollegan Jens Nilsson det första spadtaget för byggande av nya bostäder utmed Fjälljägargränd (de hus som skulle ha varit klara i år). Spadtagen bestod i att de två kommunalråden AnnSofie och Jens tog varsitt spadtag grus från en grushög som placerats på platsen och kastade iväg.

I dag åkte jag förbi platsen på Stadsdel Norr och där låg grushögen. Inga ytterligare spadtag gjorda, inga maskiner, inga något att fortsätta bygga med.

Häromveckan tog så AnnSofie nästa spadtag på Stadsdel Norr. Nu var det platsen för Mekonomens etablering. Att man grävt där ett bra tag hindrade inte AnnSofie att i en vacker nyinköpt hjälm med texten PEAB ta ett rejält ”första” spadtag.

 Var gräver Du nästa gång AnnSofie?

Mats El Kott

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel