Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Annika Norlin överger artistkarriären

Annika Norlin, med rötterna i Östersund och mera känd som Hello Saferide och Säkert!, har gjort braksuccé som sångerska och låtskrivare och kammat hem Grammisar.
Nu släpper hon sitt sista album.

Efter 2006, då karriären var inne i sin mest intensiva fas, blev framgångarna och turnerandet för mycket. Annika Norlin bestämde sig för att tacka nej till de flesta spelningar och intervjuer. Nu säger sångerskan i en stor intervju i tidningen Filter att hennes nya Säkert!-album ”Facit” som spelades in i våras och släpps den 15 september antagligen kommer att bli hennes sista.

"Jag kommer nog alltid fortsätta att spela låtar för mig själv, men jag kommer kanske inte att spela in och släppa dem", säger Norlin.

Under de senaste åren har Annika Norlin, som har rötterna i Östersund, flyttat från Stockholm till Umeå och börjat utbilda sig till psykolog.